søndag 20. september 2009

Gjør ting jeg ikke kan....

Etter over en uke med ting som må ordnes når det gjelder skolstart, oppstart av div aktiviteter og skolediskotek tar jeg en pust i bakken mellom husvask og baking (her feries nemlig bursdag i dag, har fått en 15 åring i huset....).
I går måtte jeg avreagere litt mellom slagene og kastet meg på et bittelite prosjekt jeg har tenkt på en stund, tok neimen ikke lang tid heller....
Startet med gamle aviser og litt plast (lettere å forme) og gråpapir "tullet" jeg dette sammen og formet det så godt jeg kunne til et hjerte. Siden jeg ikke hadde ståltråd brukte jeg hyssing og sølvtråd og surret fast hampen (det er vel hamp?). Sprayet på litt klarlakk for at det skulle holde seg litt bedre ved dårlig vær og pyntet med det jeg hadde for hånden.
Jeg er dessverre ikke så veldig nøye, så der må eg skjerpe meg, så det blir litt "så der".

Finnishen ble et tynt lag til med klarlakk og ble da fornøyd med "jobben" jeg hadde gjort.
Og hermed ønsker jeg alle sammen en riktig så god søndag.
I morgen reiser jeg og sønnen i huset på leirskole i 3 dager til Sandefjord, og torsdag ettermiddag fær vi til Tyrkia i 1 uke og får vår årlige dose sol og varme som vi har fortjent etter en heller begredelig sommer her i "kalde nord".

TUDELU

7 kommentarer:

 1. Åååå, dette var et nydelig hjerte! Så kreativ og dyktig du er!
  Ønsker deg lykke til med både leirskole og sydentur!
  Klem fra Solveig

  SvarSlett
 2. Så utrolig flink du er!! Nå ble jeg mektig imponert, hjerte var vakkert! Første gang jeg er innom bloggen din, nå skal jeg scrolle meg nedover å titte litt mer: ) Ønsker deg en fin søndagskveld!

  SvarSlett
 3. Så koselig hjerte du har laget, nydelig.
  Høres deilig ut med Tyrkiatur nå, vi reiste ofte dit om høsten før. Men litt vanskelig å ta fri fra skolen nå som eldste har begynt på videregående.
  Ha en fin dag, og riktig god ferie! Klem :)

  SvarSlett
 4. Hei. Syntes hjertet var knallfint. Ønsker deg god ferie.
  Klæm fra Susanne

  SvarSlett
 5. Tusen takk for koselig kommentar:o) Er beæret over at du liker tavlene mine. Ja, jeg lager tavler for salg. Jeg skal lage noen flere som skal være på en salgsutstilling til jul. Regner med at den starter rundt 1 desember. Er du interessert kan du maile meg, så kan vi snakke om pris og jeg se når jeg kan få det til. Det er nok mer sjans etter utstillingen er startet enn før:o)))) Men i løpet av desember bør det kunne gå. Prisen varierer litt med str. på tavlen:o)
  Ha en flott morgendag.
  Klem fra Solveig

  SvarSlett
 6. Tusen takk for koselig kommentar!! Blir alltid så glad for å høre fra deg:o))
  Klart du kan ta med deg ideen og flette kurver! Bare kos det:o)
  Ønsker deg en riktig fin kveld med strikketøyet-blir spennende å se de ferdige produktene:o)))
  Klem fra Solveig

  SvarSlett
 7. Du lever så inderlig opp til navnet på bloggen din; jeg sitter her i pur glede etter å ha lest kommentaren din:o))) Tusen takk!
  Når det gjelder denne veska, finner du den under etiketten Søm (14 juli).
  Ha en herlig helg, min venn!
  Klem fra Solveig

  SvarSlett