torsdag 21. oktober 2010

Morgenstund er tull i grunn


Morgenstund ER ikke tull!! Det er den fineste tiden på døgnet, der en kan være i fred ( ihvertfall en liten stund) og "manne" seg opp til en ny dag :)
I dag våknet jeg tidlig, hadde en følelse av at det kanskje var hvitt ute,men neida...... Siden jeg allerede var våken kl 05.00 var det bare å stå opp, så her sitter jeg å nyter stillheten og gleder meg til helg :)
Her på bloggen har tiden stått litt stille, selv om jeg ikke har det...... har vært litt mye å gjøre samtidig som alt av aktiviteter og skoler har startet opp igjen.
Som dere ser er noe nytt blitt laget i heimen, og "velkommenskilt" i hopetall er laget og sendt ut til sine nye eiere, og dermed er er bloggen Jeg er innom massevis av blogger daglig, men er sjelden jeg tar meg tid til å legge igjen en hilsen, men jeg har vært innom dere :)
Ønsker dere en riktig god helg alle mann :)

CU


5 kommentarer:

 1. God morgen, Tove Siri! Så koselig å se deg inne her igjen da! Fine velkomstskilt du har laget! Skjønner at tiden blir knapp for deg, nok å holde fingrene i, tenker jeg!
  Go' helg :-) Ses vel snart!
  Klem :)

  SvarSlett
 2. Hei!
  Kjempegøy at du vil være med i giveawayen min!:)

  Håper mandagen din er fin!

  KLem June

  SvarSlett
 3. Så flott at du ble med på min giveaway!

  Utrolig flott scrapping!
  Jeg har også holdt litt på med digi-scrapping - kjempegøy, men lite tid til slikt nå som vi pusser opp hus.

  Klem fra Linda

  SvarSlett
 4. Gjør ikke noe om det blir skjelden når man legger igjen så koselige kommentarer som du gjør;o)) Det er ikke blitt så mye blogging som før, på meg heller. Dagene strekker ikke til, rett og slett!
  Men nå er det snart jul og jeg skal kose meg med filmer, juleselskap og håndarbeid;o)
  Ønsker deg en flott jul og et nydelig nytt år!
  Takk for følget i 2010;o)
  Klem fra Solveig

  SvarSlett
 5. Heisan du. Så masse vakkert du lager. Blir helt imponert. Kjenner til det med å ikke alltid ta seg tid til å kommentere, slik er det med meg også.
  Klart jeg kan sende deg oppskrifta på jakka. Må bare få dratt innom på jobb å få scannet den. Hjemmekontoret er ryddet bort, så...
  Send meg mailadressen din.
  :) Susanne

  SvarSlett