lørdag 7. november 2009

Julestrømper


Torsdag og fredag lavet snøen ned i store mengder og julestemningen kom dalende over meg. Dermed satte jeg i gang med mine første julestrømper.
Ting tar som sagt tid og det som var mest jobb var å klippe ut mønstrene. Bildene har jeg hentet på flickr.com (vintage girls postcard) og av Carl Larssons figurer (Carl Larsson har mange nydelige bilder både for sommer som vinter syns nå jeg).
Båndene har jeg kjøpt på Happy Hobby og TaDah (tror det skrives sånn) og gir en fin nostalgisk følelse.
Men det var neimen ikke lett å finne foret stoff/kiltet stoff. Tror jeg har vært innom 6-7 forskjellige butikker i distriktet og kun 1 hadde. Og nå kjøpte jeg siste beta i går........ Kunne nok tenkt meg noe dypt rødt også, men DET hadde dem hvertfall ikke.
Og fuskepels???? Neei, det hadde dem heller ikke...... så da blei det teddyfor. Ikke like pent men det duger.
To av strømpene har fått navn, det er ett par tvillingjenter på 3,5 år som skal få av meg som en takk til mammaen deres. Litt gjentjeneste er bare koselig.
Og attpå til har jeg laget noen små papiresker til drops eller karameller som ekstra -gave på pakkene eller lignende.
Så nå begynner det å dra seg mot jul her i huset, når det nærmer seg midten av desember skal jeg lage sennep på små glass som svigermødrene (har en ekte og en halvt ekte he he he he) og bestemødrene mine skal få. For hva i all verden skal man finne på i gaver til dem?
Tips mottas med takk forresten.........

Ha en herlig helg og kos dere masse!

PS. Beklager dårlig bildekvalitet, det beste kameraet i huset har fått skjeiv linse og er fullstendig ubrukbar!

1 kommentar:

  1. Wow, det må være de fineste julestrømpene jeg har sett. Råfine!
    Klæm Susanne

    SvarSlett