søndag 22. november 2009

Køntri


Det har igjen vært bloggtørke her hos meg, og grunnen er vel som hos alle andre med "tørke": For mye å gjøre!
Meeeeen, i går hadde jeg en opplevelse som jeg bare MÅ dele med dere! Jeg har vært på Country-konsert i Oslo Spektrum!! Jøsses for en opplevelse!
Og mannen jeg så og hørte? The man himself: Toby Keith!
Jeg har egentlig aldri vært noen "køntri-fan", men denne typen her har jeg hørt og sett litt på gjennom bla Youtube og han har morsomme videoer og fine sanger. Så da sjansen bød seg her i sommer måtte jeg bare ta sjansen.
He made my day!
Kommer han noen gang tilbake til Norge, skal jeg være der! Garantert en opplevelse (mulig jeg bare er litt bitt av selve konsertfølelsen, har nemlig aldri vært på en slik konsert før) jeg ikke vil unnvære!
En knakanes kjekk kar å se og høre på, og når "I love this bar" kom på denne mannens lepper, RUNGET det i hele Spektrum blant cowboyhatter (jeg har IKKE det nei) og flanelskjortekledde jenter/damer og gutter/menn (Jeg har heller ikke det he he he)! AAAAAHHH, for en opplevelse.

I`ll say no more!!!
Ha en flott søndag alle sammen.


Howdy Howdy!

2 kommentarer:

 1. Det høres ut som om du har hatt en kjempeflott konsertopplevelse, og det unner jeg deg:o))!
  Måtte bare innom og ønske deg en herlig uke!
  Klem fra Solveig ( som også har mye å henge fingrene i for tiden :o))))

  SvarSlett
 2. Tusen takk for alltid koselige kommentarer! Så kjekt å vite at en som er så hyggelig og snill som deg, ofte er innom bloggen min! Godt å tenke på det:o)))
  Ha en flott helg.
  Klem fra Solveig

  SvarSlett