lørdag 2. januar 2010

Godt Nytt år.


Godt nytt år Godtfolk!

Etter en svært travel førjulstid har jeg endelig fått satt meg ned og fått igjen pusten. Har til og med lært meg sånn noenlunde å hekle. Kors, det er moro jo!!! Så inne i hodet mitt har jeg mange planer om diverse ting jeg skal hekle, men så får vi nå se da!
Ellers har julen gått i rolig tempo motfor førjulstiden da jeg knapt rakk å få handlet julegaver, - ja, jeg sa jeg skulle lage de fleste selv, men kom dessverre aldri så langt. Men nå som jeg har lært å hekle så ....... tja, så kan jeg kanskje tenke på jula og gaver i den anledning...? Nei, nå er det våren som lokker når snøen en gang smelter så jula får vente ett helt år.

Etterhvert skal jeg kanskje legge ut bildet av gardinkappen jeg liksom prøver å hekle, må bare se om den blir så bra at den kan publiseres, men i allefall:

ØNSKER DERE ALLE ET RIKTIG GODT NYTT ÅR, og nå skal jeg jammen sette meg ned en dag og bla litt i bloggene deres og legge igjen kommentarer, lenge siden sist nå.

CU

Jeg er veldig glad i vinter og snø, så for meg kan snøen ligge leeeenge før jeg blir lei den.

3 kommentarer:

 1. Godt nytt år!! Ja, mange skatter har jeg funnet i dette gamle huset, og jeg tror det er mer der nede.. :-) Ønsker deg en fin helg! Klem

  SvarSlett
 2. Tusen takk for gode ord! Det er alltid så kjekt å høre fra deg! Du har alltid noe godt å dele:o)))
  Hekling er kjempegøy! Jeg fikk hekledilla for 15 år siden og heklet masse i den perioden. Var så glad når den romantiske stilen kom tilbake, for nå er det masse my inspiasjon å finne på den fronten:o) Jeg holder også på med et hekleprosjekt. Et mønster jeg ikke har sett før. Har en del mønster liggende og kommer nok til å publisere litt etterhvert, så du får henge med :o))) Det er bare så utrolig mye å prøve seg på og så inderlig liten tid!!
  Er helt enig med deg ang. snøen. Ingen problem med vinter når den er så nydelig som nå. Mye værre med snø og regn om hverandre. Ja til snørik og kald vinter!!:o)))
  Så kjekt at du følger med bloggen min. Da vet jeg at du er med meg. Trenger ikke kommentar hver gang da jeg:o))))
  Ha en nydelig kveld, min venn.
  Klem fra Solveig

  SvarSlett
 3. Titter bare innom for å ønske deg en flott morgendag:o))
  Klem fra Solveig

  SvarSlett