mandag 31. mai 2010

Bæssmorhem

Mannens bestemor bor 50 meter unna og hagen og huset hennes er i sørlandsstil (beklager et noe dårlig mobilbilde som ikke helt viser hvordan huset egentlig er). Her på landet mangler det endel før det er 100% sørland, men dette er det nærmeste en kommer.
Det er frodig i bedene hennes hele sommeren gjennom og det er de siste årene takket være hennes svigerdatter som steller og stuller i hagen hele sesongen, for damen er 88 år så hun er fritatt fra å være med selv om hun fortsatt absolutt har ett ord med i laget. Enda gjenstår det litt før alt begynner å spire og gro, men tulipanene hennes er på god vei til avblomstring så da kommer det andre ganske snart.

Hun har røde
gule nydelige......Og disse rosa/lilla flotte tulipanene som står utenfor kjøkkenvinduet.

Ved inngangsdøra henger denne nydelige planten (aner ikke hva det er) og ønsker velkommen inn til deilig hjemmebakst og kaffe kokt på den gode gammeldagse måten; i kaffekjele!


Ha en flott og varm sommerkveld en siste mandag i mai.

2 kommentarer:

  1. For et idyllisk og koselig hus :-) Ha en fin kveld, Tove Siri :-)

    SvarSlett
  2. Elsker slike hus med sjel og historie.Sørlandsstil er helt i min gate. Og så er det jo folka som bor der, som skaper den rette atmosfæren og det høres ut som om det er her:o)))
    Ønsker deg en nydelig morgendag og tusen takk for alltid hyggelige hilsner hos meg - setter stor pris på dem.
    Klem fra Solveig:o))

    SvarSlett